Stochemhoeve

Nieuws

Kamperen in coronatijd op camping de Stochemhoeve ->

Meivakantie in coronatijd en ook het weer is niet al te spannend. Wat ga je dan doen?

Omroep West vroeg het aan een aantal kampeergasten van de minicamping de Stochemhoeve in Leiden.

‘We hebben er geen enkel probleem mee en hebben gewoon de tent opgezet. Ik geniet van het buiten zijn. Zonet kwamen er twee eenden langsgewaggeld, dan word ik helemaal blij’, zegt kampeerster Iris.

Bekijk hier de hele video

VRIJWILLIGERS meer dan WELKOM !!

Voor het gehele seizoen zoeken we vrijwilligers die het leuk vinden om een bijdrage te leveren op onze camping.  Als u het leuk vindt wat snoeiwerk te doen, een timmer- of schilder-klus of iets dergelijks, dan is er altijd wel iets te doen waarbij wij graag hulp krijgen. Zelfs assistent-beheerder kan tot de mogelijkheden behoren. In ruil voor uw hulp is er behalve koffie en een lekker broodje ook de mogelijkheid van gratis overnachtingen op De Stochemhoeve.  Wilt u ook graag ons de helpende hand bieden, neem dan snel contact op! Alvast bedankt  Marco Kok (beheerder)

 

NIEUW SEIZOEN 2022

Al onze nieuwe prijzen inclusief een makkelijker te gebruiken reserveringssysteem zijn “onder constructie”
Op dit moment werken wij aan groot onderhoud aan onze camping om weer tijdig en nog beter klaar te zijn voor het voorjaar 2022 !

De planning is dat begin december alles weer beschikbaar is om te reserveren !! Hopelijk tot ergens in 2022 !!!

Ontbijtjes en overheerlijke koffie

Bob en Feli serveren frequent ontbijtjes met overheerlijke koffie op de Stochemhoeve.

Hun tuktuk is omgebouwd met een mooie piston-koffiemachine. Compleet met zelfgebakken brownies en verse broodjes. Ook voor een feestje of high-tea.

Wandelaars

Sinds kort staan we ook vermeld op een zeer informatieve website die zich met name richt op wandelaars. Je vindt hier zeer brede informatie rondom het wandelen. Wandelclubs, wandelmaatjes, wandelen met de hond, wandeluitrusting en wandeltips……….

Voor informatie over de prachtigste wandelroutes in Nederland maar ook in andere Europese landen, kijk op www.tweevoeter.nl

Lekker elektrisch naar buiten ???

Wilt u een net iets groter rondje maken in de omgeving, maar niet in de auto zitten of uzelf in het zweet werken tegen de wind in ?????? Wij hebben een samenwerking met HAVE FUN EVENTS in Voorhout.

Hieronder vindt u de links voor een ritje solex, e-scooter of tuk tuk …………………………………………….

Solexverhuur – www.havefunevents.nl/solex
E-Scooter verhuur – www.havefunevents.nl/scooter
TukTuk verhuur – www.havefunevents.nl/tuktuk

Voor het huren van een gewone fiets met versnelling kunt u gewoon bij onze receptie langs . Mooie weer en een fijne dag gewenst !!

HUISGEMAAKTE TOSTI en overheerlijke POFFERTJES verkrijgbaar in onze HUISKAMER

In onze recreatieruimte “De HUISKAMER” waar ook de receptie is gevestigd kun je heerlijk ijs kopen. Behalve frisdrank, koffie, koek, en snoep, hebben we nu ook een heerlijke tosti of een portie (12 stuks) poffertjes !!