Stochemhoeve

Contact

Stuur ons jouw bericht

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail adres (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  Stochemhoeve

  Cronesteyn 3
  2322LH Leiden

  Op werkdagen tijdens kantooruren:
  06 – 284 58 363 (de beheerder)

  E-mail: boeking@stochemhoeve.nl

  Camping beheerder Marco Kok

  De Stochemhoeve is onderdeel van WMO Maatwerk BV
  KvK: 61609889
  BTW: NL854412281B01
  ISO 9001:2008 gecertificeerd

  Routebeschrijving

  Komende van Amsterdam, Rotterdam en Den Haag neem je, vanaf de A4, afslag Leiden/Voorschoten. Deze volg je tot op de Europaweg, herkenbaar aan het mooie klooster. Linksaf de Europaweg op en na ongeveer 500 meter zie je aan de rechterkant een stadsplan.

  Even voorbij dit stadsplan (20 meter) ga je naar rechts en voorbij de busbaan naar links. Aan het eind van de weg ga je naar rechts (bordje Stochemhoeve staat daar al).

  Je gaat over het fietspad met bestemmingsverkeer en na ongeveer 500 meter bij de tweede boerderij is de Stochemhoeve. Ingang is voor de boerderij.

  Tip is dat je niet de Lammenbrug over moet. Heb je dat wel gedaan volg dan onderstaande wegwijzer.

  Vanaf de Stad, Katwijk volg je de borden Utrecht/ N11. Je komt dan bij de Lammenbrug en gaat deze over. Direct ga je naar rechts en ga langs restaurant Cronesteyn. Bij het water ga je naar rechts onder het tunneltje door. Dan kom je op het fietspad met bestemmingsverkeer en zie je na ongeveer 500 meter de Camping.

  TO write my assignment for college I try to find some helpful resources. I often visit site as it provides the beast educational help on any topic. I like it as I can be confident about the results.

  Opgelet want het tunneltje is niet hoog genoeg voor caravans!
  Deze moeten na de Lammenbrug naar links en voorbij de busbaan weer naar links. Aan het eind bij het water naar rechts en ook jij zit op het fietspad.

  Autovrij

  Wat betreft auto’s gelden binnen het park en de camping duidelijke regels. Allereerst is het park autovrij maar mag je met de auto over het fietspad naar ons toe komen (bestemmingsverkeer). Vanzelfsprekend moet je daarbij rekening houden met de fietsers en voetgangers.

  Ook de camping is autovrij wat betekent dat de auto niet naast je kampeermiddel mag staan. Ook bij aankomst en vertrek kan het zijn dat je niet met de auto het kampeerterrein op mag. (als het bijvoorbeeld erg nat is).

  Auto’s worden geparkeerd op de parkeerplaats van camping de Stochemhoeve.