Contact

Stuur ons jouw bericht

Je naam (verplicht)

Je e-mail adres (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Stochemhoeve

Cronesteyn 3
2322LH Leiden

Op werkdagen tijdens kantooruren:
071 – 2400 933 of 06 – 284 58 363 (de beheerder)

E-mail: boeking@stochemhoeve.nl

Camping beheerder Marco Kok

De Stochemhoeve is onderdeel van IDB Maatwerk BV
KvK: 61609889
BTW: NL854412281B01
ISO 9001:2008 gecertificeerd

Routebeschrijving

Komende van Amsterdam, Rotterdam en Den Haag neem je vanaf de A4 afslag Leiden/Voorschoten. Deze volg je tot op de Europaweg, herkenbaar aan het mooie klooster. Op de Europaweg zie je na ongeveer 500 meter aan je rechterhand een stadsplan (links is de afslag naar restaurant Cronesteyn).

Even voorbij dit stadsplan (20 meter) ga je naar rechts en voorbij de busbaan naar links. Aan het eind van de weg ga je naar rechts (bordje Stochemhoeve staat daar al).

Je gaat over het fietspad met bestemmingsverkeer en na ongeveer 500 meter bij de tweede boerderij is de Stochemhoeve. Ingang is voor de boerderij.

Tip is dat je niet de Lammenbrug over moet. Heb je dat wel gedaan volg dan onderstaande wegwijzer.

Vanaf de Stad, Katwijk volg je de borden Utrecht/ N11. Je komt dan bij de Lammenbrug en gaat deze over. Direct ga je naar rechts en ga langs restaurant Cronesteyn. Bij het water ga je naar rechts onder het tunneltje door. Dan kom je op het fietspad met bestemmingsverkeer en zie je na ongeveer 500 meter de Camping.

Opgelet want het tunneltje is niet hoog genoeg voor caravans!
Deze moeten na de Lammenbrug naar links en voorbij de busbaan weer naar links. Aan het eind bij het water naar rechts en ook jij zit op het fietspad.

Autovrij

Wat betreft auto’s gelden binnen het park en de camping duidelijke regels. Allereerst is het park autovrij maar mag je met de auto over het fietspad naar ons toe komen (bestemmingsverkeer). Vanzelfsprekend moet je daarbij rekening houden met de fietsers en voetgangers.

Ook de camping is autovrij wat betekent dat de auto niet naast je kampeermiddel mag staan. Ook bij aankomst en vertrek kan het zijn dat je niet met de auto het kampeerterrein op mag. (als het bijvoorbeeld erg nat is).

Auto’s moeten geparkeerd worden op de parkeerplaats van camping de Stochemhoeve.