Stochemhoeve

Camping

De camping bestaat uit een gedeelte voor 15 grotere kampeermiddelen zoals een caravan, vouwwagen of grote tent. De genummerde plekken zijn ruim en hebben een mooi uitzicht. Deze plekken zijn inclusief elektriciteit en de meeste hebben kunstgras voor uw voortent.  U mag maximaal 1 bijzettentje voor 2 personen extra reserveren op uw plek.  Totaal aantal personen is maximaal 6 per plek.
Inchecken kunt u vanaf 14.00 uur en de uitchecktijd voor de vaste accommodaties is 11.00 uur en voor de caravans/tenten 12.00 uur.

Vanwege de veel te zachte ondergrond worden caravans met TANDEM-AS of gewicht BOVEN 1400 KILO NIET toegelaten. De lengte van de caravan is MAXIMAAL 7 METER lengte inclusief trekhaak.
Dus is ons kampeerterrein ook ONGESCHIKT VOOR CAMPERS ! Voor KAMPEERBUSJES TOT 5,50 METER en maximaal 3000 kilo hebben we enkele plekken beschikbaar. Voor mogelijkheden en reserveren kunt u bellen met één van onze medewerkers.
Wilt u met meer dan 3 caravans komen of met een groep van 8 personen of meer, belt u dan even vooraf om e.e.a. te bespreken. Gasten onder de 21 jaar dienen onder begeleiding van een ouder persoon, die ook aanwezig is op de camping, te staan.

Daarnaast zijn er 10 plekken voor kleinere tenten. Deze plekken hebben geen mogelijkheid voor het verkrijgen van elektriciteit.
De camping is autovrij, behalve natuurlijk bij aankomst en vertrek met de caravan. Auto’s kunnen op de parkeerplaats naast de camping gratis geparkeerd worden.

Het sanitair is voorzien van invalidentoilet en douche.

De camping is dit jaar voor het eerst HET GEHELE JAAR GEOPEND !!!!

Om een teleurstelling te voorkomen is het wenselijk om een plaats op de camping te reserveren. Bekijk de kosten van uw verblijf op onze camping op de “zoek en boek” pagina. Hier kiest u de optie “kamperen”. Dan kunt u ook automatisch doorgaan om te boeken. U kunt per reservering maximaal 1 plek boeken. Voor meerdere plekken bij elkaar kunt u het beste bellen of het contactformulier invullen.

Blokhut

Op het kampeerterrein staat een vierpersoons houten blokhut. De hut heeft twee slaapkamers met twee één-persoonsbedden per kamer en dekbedden. Een woonkamer met open keuken en een ruime badkamer met wc. In de keuken vind u alles wat nodig is voor het verblijf dus inclusief servies en kookgerei voor 4 personen.

Krijg een impressie van de binnenkant van de houten blokhut.

U kunt uw laken-en handdoekenpakket eventueel extra huren bij de reservering. Buiten heeft u een zonrijk terras met stoelen en een picknicktafel tot uw beschikking.

De blokhut heeft een prima centrale verwarming en is daardoor het hele jaar beschikbaar.

De blokhut is per weekend, midweek of week te huur. (mocht u een andere periode willen, kunt u ons altijd bellen naar de mogelijkheden)

Bekijk de kosten van uw verblijf in de blokhut op de “zoek en boek” pagina. Hier kunt u ook automatisch doorgaan om te boeken.

Kampeerhut

Op het terrein zijn twee kampeerhutten aanwezig. Een kampeerhut is een eenvoudig houten onderkomen voor 4 personen. De hut is een ruimte met daarin 2 stapelbedden, een tafel, 4 stoelen, een 3-pits gasstel en elektriciteit. Bestek en servies is in de hut aanwezig. U dient uw slaapzak en kussensloop zelf mee te nemen. Een laken- of handdoekenset kunt u extra huren bij de reservering. Bij het huren van de lakenset is een dekbed inbegrepen.

Krijg een impressie van de binnenkant van de kampeerhut.

Tussen de twee kampeerhutten staat een picknicktafel.

U maakt gebruik van het sanitair van de camping. De kampeerhutten zijn beschikbaar als de camping geopend is. Dit jaar is dat de GEHELE WINTER !!

Bekijk de kosten van uw verblijf in een trekkershut op de “zoek en boek” pagina. Hier kunt u ook automatisch doorgaan om te boeken.

Pipowagen

Al een aantal jaar hebben we op onze camping  ook een gezellige (romantische) Pipowagen!

Deze is geschikt voor 2 personen.

In de Pipowagen staat één 2 persoons bed, een tafel, 2 stoelen, een 3-pits gasstel, klein koelkastje en elektriciteit is aanwezig. U kunt uw slaapzak en kussensloop zelf meenemen. Of huurt u een laken- of handdoekenset extra bij de reservering. Bij het huren van de lakenset is een dekbed inbegrepen. Glaswerk, bestek en servies is aanwezig.

Krijg een impressie van de binnenkant van de Pipowagen.

Bij de Pipowagen staan twee buitenstoeltjes op het miniterras.

U maakt gebruik van het sanitair op de camping.

De Pipowagen is per weekend, midweek of week te huur. (mocht u een andere periode willen, kunt u ons altijd bellen voor de mogelijkheden) Dit jaar beschikbaar tot 31 oktober !!

Bekijk de kosten van uw verblijf in de pipowagen op de “zoek en boek” pagina. Hier kunt u ook automatisch doorgaan om te boeken.

de Waard tent 2 persoons, compleet ingericht

Deze compleet ingerichte tunneltent is deze zomer in gebruik genomen. Stevige de Waard tent met grote binnentent voor 2-persoons luchtbed en uw koffers. In de voortent staat het keukentje compleet met pannen en servies met bestek. Uiteraard ook tafeltje met stoelen.
U kunt uw slaapzak en kussen zelf mee te nemen. Of huurt u een laken- en/of handdoekenset extra bij de reservering. Bij het huren van de lakenset is een dekbed inbegrepen.

U maakt gebruik van het sanitair op de camping. Onze Tunneltent is beschikbaar zolang de camping geopend is.

Krijg een impressie van de binnenkant van onze tunneltent.

De Tunneltent is per dag of langer te huur.

Bekijk de kosten van uw verblijf in deze compleet ingerichte tunneltent op de “zoek en boek” pagina. Hier kunt u ook automatisch doorgaan om te boeken.