Stochemhoeve

Blokhut

Op het kampeerterrein staat een vierpersoons houten blokhut. De hut heeft twee slaapkamers met twee één-persoonsbedden per kamer en dekbedden. Een woonkamer met open keuken en een ruime badkamer met wc. In de keuken vind u alles wat nodig is voor het verblijf dus inclusief servies en kookgerei voor 4 personen.

Krijg een impressie van de binnenkant van de houten blokhut.

U kunt uw laken-en handdoekenpakket eventueel extra huren bij de reservering. Buiten heeft u een zonrijk terras met stoelen en een picknicktafel tot uw beschikking.

De blokhut heeft een prima centrale verwarming en is daardoor het hele jaar beschikbaar.

De blokhut is per weekend, midweek of week te huur. (mocht u een andere periode willen, kunt u ons altijd bellen naar de mogelijkheden)

Bekijk de kosten van de blokhut op de tarieven pagina of boek direct de blokhut!

Kampeerhut

Op het terrein zijn twee kampeerhutten aanwezig. Een kampeerhut is een eenvoudig houten onderkomen voor 4 personen. De hut is een ruimte met daarin 2x 2 stapelbedden, een tafel, 4 stoelen, een 3-pits gasstel en elektriciteit. Bestek en servies is in de hut aanwezig. U dient uw slaapzak en kussensloop zelf mee te nemen. Een laken- of handdoekenset kunt u extra huren bij de reservering. Bij het huren van de lakenset is een dekbed inbegrepen.

Krijg een impressie van de binnenkant van de kampeerhut.

Tussen de twee kampeerhutten staat een picknicktafel.

U maakt gebruik van het sanitair van de camping. De kampeerhutten zijn beschikbaar als de camping geopend is. Dit jaar tot 1 november !!

Bekijk de kosten van de kampeerhutten op de tarieven pagina of boek direct de kampeerhut!

Camping

De camping bestaat uit een gedeelte voor 15 grotere kampeermiddelen zoals een caravan, vouwwagen of grote tent. De genummerde plekken zijn ruim en hebben een mooi uitzicht. Deze plekken zijn inclusief elektriciteit en de meeste hebben kunstgras voor uw voortent.  U mag maximaal 1 bijzettentje extra reserveren op uw plek met 2 personen.  Totaal aantal personen is maximaal 6 per plek.

Caravan met tandenm-as of gewicht boven 1400 kg worden niet toegelaten. De lengte van de caravan is maximaal 7 meter lengte inclusief trekhaak.

Daarnaast zijn er 10 plekken voor kleinere tenten. Deze plekken hebben geen mogelijkheid voor het verkrijgen van elektriciteit.

Ons Kampeerterrein is ongeschikt voor campers en kampeerbusjes. Deze worden niet toegelaten.

De camping is autovrij, behalve natuurlijk bij aankomst en vertrek met de caravan. Auto’s kunnen op de parkeerplaats naast de camping gratis geparkeerd worden.

Het sanitair is voorzien van invalidentoilet en douche.

De camping is geopend van 26 maart  tot 4 oktober 2021.

Om een teleurstelling te voorkomen is het wenselijk om een plaats op de camping te reserveren. Bekijk de kosten van de camping op de tarieven pagina of boek direct een campingplaats voor caravan of tent!

Pipowagen

Sinds twee jaar hebben we op onze camping  ook een gezellige (romantische) Pipowagen!

Deze is geschikt voor 2 personen.

In de Pipowagen staat één 2 persoons bed, een tafel, 2 stoelen, een 3-pits gasstel, klein koelkastje en elektriciteit is aanwezig. U kunt uw slaapzak en kussensloop zelf meenemen. Of huurt u een laken- of handdoekenset extra bij de reservering. Bij het huren van de lakenset is een dekbed inbegrepen. Glaswerk, bestek en servies is aanwezig.

Krijg een impressie van de binnenkant van de Pipowagen.

Bij de Pipowagen staan twee buitenstoeltjes op het miniterras.

U maakt gebruik van het sanitair op de camping.

De Pipowagen is per weekend, midweek of week te huur. (mocht u een andere periode willen, kunt u ons altijd bellen voor de mogelijkheden) Dit jaar beschikbaar tot 1 november !!

Bekijk de kosten van de Pipowagen op de tarieven pagina of boek direct de Pipowagen!

Kleine Caravan

Sinds kort in gebruik op onze camping is deze gezellige, kleine caravan !!

Geschikt voor 2 personen.

In de Caravan staan twee banken met een tafel die, als u hem laat zakken, als bed gebruikt wordt. Aan de korte zijde is een keukentje met een 3-pits gasstel, elektriciteit en een klein koelkastje. Glaswerk, bestek en servies is aanwezig. In de voortent staat een tafel met stoelen.

Krijg een impressie van de binnenkant van de Kleine Caravan.

U kunt uw slaapzak en kussen zelf mee te nemen. Of huurt u een laken- of handdoekenset extra bij de reservering. Bij het huren van de lakenset is een dekbed inbegrepen.

U maakt gebruik van het sanitair op de camping. Onze Caravan is beschikbaar zolang de camping geopend is.

De Caravan is per dag of langer te huur.

Bekijk de kosten van deze Caravan op de tarieven pagina of boek direct de Kleine caravan! 

Grotere caravan

Deze zomer hebben we deze ruimere caravan in gebruik genomen !!  Even lekker er uit zonder alles mee te hoeven slepen.

Geschikt voor 2 (tot eventueel 4) personen.

Deze caravan heeft een vast twee-persoonsbed maar indien nodig kunt het zitje met twee banken en een tafel omvormen tot een extra bed. Er zit een eigen kookgelegenheid in met een 3-pits gasstel en een koelkastje. Glaswerk, bestek en servies is aanwezig. Een zitje met vier stoelen en een tafel is aanwezig in de ruime voortent.

Krijg een impressie van de binnenkant van de Luxe Caravan.

U kunt uw slaapzak en kussen zelf mee te nemen. Of huurt u een laken- of handdoekenset extra bij de reservering. Bij het huren van de lakenset is een dekbed inbegrepen.

U maakt gebruik van het sanitair op de camping. Onze Caravan is beschikbaar zolang de camping geopend is.

De Caravan is per weekend, midweek of week te huur. (mocht u een andere periode willen, kunt u ons altijd bellen voor de mogelijkheden)

Bekijk de kosten van deze Caravan op de tarieven pagina of boek direct de Luxe caravan! 

Tunneltent, compleet ingericht

Deze compleet ingerichte tunneltent is deze zomer in gebruik genomen. Stevige Karsten opblaastent met grote binnentent voor 2-persoons luchtbed en uw koffers. In de voortent staat het keukentje compleet met pannen en servies met bestek. Uiteraard ook tafeltje met stoelen.
U kunt uw slaapzak en kussen zelf mee te nemen. Of huurt u een laken- en/of handdoekenset extra bij de reservering. Bij het huren van de lakenset is een dekbed inbegrepen.

U maakt gebruik van het sanitair op de camping. Onze Tunneltent is beschikbaar zolang de camping geopend is.

Krijg een impressie van de binnenkant van onze tunneltent.

De Tunneltent is per dag of langer te huur.

Bekijk de kosten van deze Caravan op de tarieven pagina of boek direct de Tunneltent!