www.ravensjerseyssmall.com wholesale jerseys wholesale jerseys from china jacksonvillejaguarsjerseys wholesale nfl jerseys

Stochemhoeve

Blokhut

Op het kampeerterrein staat een vier persoons houten blokhut. De hut heeft twee slaapkamertjes, een woonkamer met open keuken en een mooie badkamer met wc. In de keuken vind je alles wat daar nodig is.

Buiten heb je een zonrijk terras met stoelen en een tafel tot je beschikking.

De blokhut heeft een prima centrale verwarming en is daardoor het hele jaar beschikbaar.

Bekijk de kosten van de blokhut op de tarieven pagina of boek direct de blokhut!

WIFI_gratis

Kampeerhut

Op het terrein zijn 2 kampeerhutten aanwezig. Een kampeerhut is een eenvoudig houten onderkomen voor 4 personen. De hut is een ruimte met daarin 4 bedden, een tafel, 4 stoelen, een gasstel en elektriciteit.

Bij elke kampeerhut staat een picknicktafel.

Je maakt gebruik van het sanitair van de camping. De kampeerhutten zijn beschikbaar als de camping geopend is.

Bekijk de kosten van de kampeerhutten op de tarieven pagina of boek direct de kampeerhut!

WIFI_gratis

Camping

De camping bestaat uit een gedeelte voor 15 grotere kampeermiddelen zoals een caravan, vouwwagen of grote tent. De genummerde plekken zijn ruim en hebben een mooi uitzicht. Het is mogelijk op deze plekken om elektriciteit te krijgen. Daarnaast zijn er 10 plekken voor kleinere tenten, deze plekken hebben geen mogelijkheid voor het verkrijgen van elektriciteit.

Ons Kampeerterrein is ongeschikt voor campers en kampeer busjes.

De camping is autovrij, behalve natuurlijk bij aankomst en vertrek met de caravan. Auto’s kunnen op de parkeerplaats naast de camping gratis geparkeerd worden.

Het sanitair is voorzien van invalidentoilet en douche.

De camping is geopend van 1 april tot 4 oktober.

Om een teleurstelling te voorkomen is het wenselijk voor de camping te reserveren. Bekijk de kosten van de camping op de tarieven pagina of boek direct een campingplaats voor caravan of tent!

ideal   WIFI_gratis